Att vara skidåkare och blogga om detta

skiers and blogNu är det många som bloggar om sport och samtidigt utöver den sport de bloggar om. I det fallet kommer naturligtvis dessa bloggar att innehålla bättre och mer information om vad som verkligen gäller, vad som är viktigt och vad som händer inom den sport som det skrivs om. Numera är det så att de flesta som har nått en viss nivå inom den sport de utövar förr eller senare på något sätt kommer att blogga om den. Att vara skidåkare och blogga är ett av de olika alternativen som finns. I Sverige finns det idag många kända skidåkare som bloggar om sin sport på ett eller annat sätt.

Hur dessa bloggar beror helt och hållet på hur mycket tid de har och vill avsätta till detta. Här kan det handla om att twittra, vilket faktiskt kan räknas till ett sätt att blogga. Här skickas det tweets som hela tiden talar om vad det är som händer och vad som pågår under träning och tävling. En del av dessa har även Facebook-sidor, vilket också är ett sätt att blogga genom social media men som det inte talas om när det handlar om bloggning. Hur som helst finns det även de som aktivt bloggar och gör detta till en livsstil i samband samt innan och efter olika tävlingar.

Nu behöver du som inte är skidåkare inte tänka på att du inte kan blogga. Här är det naturligtvis fritt fram för alla sporter och andra ämnen som det kan finnas ett intresse att blogga om. Det är heller ingen annan än du som väljer vad du ska blogga om. Här finns det bara två saker som kan hända. Antingen får du massor med läsare, eller så kommer det inte att bli några alls som vill läsa vad du har att skriva om.